RU
ENG

MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ

MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ

MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ

MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ MANÚ
The main goal of the project was to minimize the roads for vehicles on the territory of the campus and give priority to pedestrians, as well as saturate the campus with points of attraction and recreation for students and teachers.

Thus, a whole system of large and small territories surrounded by vegetation, a flooring and a pavilion for yoga classes, a summer cinema, pavilions for outdoor recreation and dining, a multifunctional pavilion with coworking and an amphitheater were formed on the territory.

We have minimized the asphalt-concrete surface and got rid of unnecessary passages so that the pedestrian on the campus feels as comfortable as possible and moves freely
Campus GUU
As a concept we took the grid of the Hippodamus system. All landscape elements and infrastructure were planned according to this system.
By using this grid, we wanted to emphasize the creation of a "city" within the university campus.
>
<

CAMPUS GUU is a landscape project of the State University of Management in Moscow developed in 2020. The project was created in a consortium with Russian architectural and research companies.

COME OUTSIDE
other projects
PURPLE FOREST
VILLA LA
HAITI SCHOOL
KSK
POLIGON PARK
GREEN SCREEN
4 ARCHES
5 ROOMS
ARTIST STUDIO
SS APARTMENT